Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden: Boekingen van diensten/animatie aan huis (Kindergrime, glittertattoos, workshops,...)

Extra Covid-19 voorwaarden kan u vinden ( lees punten in HOOFDLETTERS of (Tijdens COVID-19).

 

1. Boekingen

1.1. Als u Fairylicious Moments wil boeken kan u een mailtje sturen naar fairyliciousmoments@gmail.com met daarin vermeld de datum, plaats en hoelang en hoeveel kinderen er ongeveer gaan zijn.

1.2. Een offerte is volledig vrijblijvend en is 10 werkdagen geldig, ontvangen wij binnen deze dagen geen antwoord gaan wij ervan uit dat de boeking niet doorgaat.

1.3. De gereserveerde datum blijft 10 werkdagen gereserveerd, indien geen bevestiging komt, komt deze datum terug vrij voor andere klanten.

1.4. Indien nodig kunnen er meerdere grimeurs komen voor de opdracht, dit dient op voorhand afgesproken te worden.

1.5. Als we langer dan 4 uur schminken hebben de grimeurs recht op een pauze.

1.6. Bij boekingen vanaf 4 uur voorziet de klant drinken en/of eten.

1.7. Bij een afstand van meer dan 15km is het minimum 2 uur boeking. 2. Reiskosten

 

2. Reiskosten

2.1 De reiskosten worden berekend vanaf de vestigingslocatie van Fairylicious Moments (Uitbreidingstraat 436, 2600 Berchem) tot aan de opgegeven locatie (heen &  terug) tenzij anders vermeld. Reiskosten bedragen 0.45€ per gereden kilometer. Wij berekenen de reiskosten aan de hand van routeplanner op google maps.

 

3. Benodigdheden

3.1. Organisatie of opdrachtgever voorziet per artiest: - 2 stoelen - 1 Tafel - Een beschutte plaats tegen natuurverschijnselen - Geregeld vers water ( Tijdens COVID-19) - 1,5 meter afstand van de schminkster en de schminktafel en materialen (Tijdens COVID-19) - Bij meer dan 10 kinderen, voldoende ruimte, bijvoorbeeld in een zaal of buiten in de tuin (Tijdens COVID-19)

Indien nodig kunnen deze gehuurd worden bij Fairylicious Moments voor een meerprijs van 50€ voor het gehele evenement.

Indien deze voorwaarde niet voldaan wordt heeft de grimeur het recht om de opdracht te weigeren

 

4. Parkeerkosten

4.1. De organisatie/klant voorziet een parkeerplaats voor de grimeur.

4.2. Wanneer ter plaatse blijkt dat wij parkeerkosten moeten betalen, zal Fairylicious Moments deze kosten achteraf alsnog op de factuur zetten, ook als deze op de offerte nog niet vermeld stonden.

 

5. Foto’s

5.1. Tijdens de schminkopdrachten/workshops kan Fairylicious Moments toestemming vragen aan desbetreffende ouder om een foto te mogen maken van het kind. Deze foto’s zijn uitsluitend bedoeld voor de website van Fairylicious Moments en sociale media (facebook en instagram). Uit al de foto’s die getrokken worden, gaan er enkele worden geselecteerd om in de collage te zetten van die dag. Het is niet toegestaan beeldmateriaal van Fairylicious Moments te gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

 

6. Facturatie en betalingen

6.1. Een boeking van meer dan 4 uur of verder dan 20 km is pas definitief na het betalen van een 20% voorschot op bankrekeningnummer dat vermeld staat op factuur. Dit moet uiterlijk betaald zijn 2 weken voor de boeking.

6.2. De betaling van de factuur kan ofwel door particulieren op de dag zelf via cash of Payconiq betaald worden of voor bedrijven/organisaties cash, via Payconiq of binnen de 14 dagen via overschrijving na werkzaamheden of mits overleg op een afgesproken termijn met een maximum van 30 dagen. Er wordt een eenmalige kosteloze herinnering gestuurd, 2 dagen voor vervaldatum. Bij laattijdig betalen wordt er op de 11de dag, na factuurdatum, een eerste aanmaning gestuurd en wordt er een administratie kost van 5 euro aangerekend bovenop het verschuldigde bedrag. Bij een tweede aanmaning, 14 dagen na de eerste aanmaning, wordt er 50 euro extra aangerekend bovenop de voorgaande verschuldigde bedragen. Indien er na 14 na de laatste aanmaning geen gevolg wordt gegeven aan de verzoeken tot betaling, zullen wij genoodzaakt zijn om over te gaan tot een incassobureau

6.3. Het is mogelijk om langer te blijven mits dit mogelijk is voor de grimeur. In dit geval loopt de uurprijs door.

6.4. Fairylicious Moments is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet van toepassing.

 

7. Annulatie

7.1. Bij annulatie tot 30 dagen voor boekingsdatum kunt u kostenloos annuleren.

7.2. Bij annulatie binnen de 30 dagen tot 2 weken voor boekingsdatum wordt 20% van de prijs in rekening gebracht.

7.3. Bij annulatie binnen de 14 dagen tot boekingsdatum zelf wordt 50% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.

7.4. In geval van ziekte, ongeval of overlijden van de grimeur, familielid of dierbare hebben wij het recht om de opdracht kosteloos te annuleren. Wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail van op de hoogte brengen. Wij zullen er in overleg met u alles aan doen om op zoek te gaan naar een vervangende grimeur zodat uw dag toch succesvol kan verlopen.

7.5 IN GEVAL VAN ZIEKTE/BESMETTING LANGS BEIDE PARTIJEN TENGEVOLGE VAN COVID-19 IS DE ANNULATIE KOSTELOOS. 7.6 IN GEVAL DE OVERHEID BESLIST OM TERUG TOT EEN LOCKDOWN TE GAAN WORDEN ALLE RESERVATIES AUTOMATISCH GEANNULEERD EN HEEFT DIT GEEN NEGATIEVE GEVOLGEN VOOR BEIDE PARTIJEN. ER GELDEN DUS GEEN ANNULERINGSKOSTEN.

 

8. Verantwoordlijkheid

8.1. Fairylicious Moments kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor wachtende kinderen.

8.2. Fairylicious Moments kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of ongevallen tijdens opdrachten.

8.3. Fairylicious Moments kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor allergische reacties. Al de producten waar Fairylicious Moments mee werkt zijn Europees getest en goedgekeurd. De gebruikte schmink is op waterbasis en is zodoende gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Sommige kleuren kunnen na het wassen een kleurzweem achter laten op de huid. Deze verwijdert worden met babyolie, olijfolie,...

8.4. Fairylicious Moments geeft geen toestemming aan derden om met onze materialen te werken tenzij zij bekwaam zijn gevonden door Fairylicious Moments.

8.5. Fairylicious Moments behoudt zich het recht om bij huidproblemen (eczeem, windpokken, … ) personen te weigeren voor schminkactiviteiten.

8.6 FAIRYLICIOUS MOMENTS BEHOUDT ZICH HET RECHT OM PERSONEN TE WEIGEREN DIE ZIEK ZIJN OF ZELFS LICHT VERKOUDEN ZIJN.

8.7 TIJDENS HET SCHMINKEN DIENEN ZOWEL VOLWASSENEN ALS KINDEREN 1,5 METER AFSTAND TE BEWAREN VAN DE SCHMINKSTER(S) EN DE SCHMINKTAFEL. DIT IS OM EVENTUELE VERSPREIDING TE VOORKOMEN VAN COVID-19 EN DE SCHMINKMATERIALEN TE VRIJWAREN. INDIEN MEN ZICH NIET AAN DEZE REGEL HOUD, KAN FAIRYLICIOUS MOMENTS BESLISSEN OM TE STOPPEN MET DE ACTIVITEIT EN DIENT MEN ALSNOG DE VOLLEDIGE RESERVATIE TE BETALEN.